Retour & Garantie

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien het product moet worden opgehaald door toffeshit wordt een bedrag 0,25 per km in rekening gebracht voor de retourzending. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@toffeshit.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Producten die door toffeshit tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de

consument ofwel maatwerk producten op bestelling.

Garantie

 1. 0-12 maanden – kosten voor reparatie resp. vervanging, inclusief vracht en voorrijkosten komen voor 100% voor rekening van de ondernemer
 2. 12-24 maanden – kosten voor reparatie resp. vervanging, inclusief vracht en voorrijkosten komen voor 50% voor rekening van de ondernemer.

 

Het recht op vervanging komt de afnemer niet toe voor zover het gebrek redelijkerwijs is te herstellen. Het recht op vergoeding van de vracht- en voorrijkosten wordt na verhuizing buiten Nederland beperkt tot die kosten die de ondernemer kwijt zou zijn geweest als de afnemer was blijven wonen op het adres waarop de zaak is afgeleverd.

 1. De garantie geldt niet indien:
  • De consument de geleverde producten zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken;
  • De geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd zijn met de aanwijzingen van de ondernemer en/of op de verpakking behandeld zijn; bv schade veroorzaakt door gebruiker/consument.
  • De ondeugdelijkheid geheel of gedeeltelijk het gevolg is van voorschriften die de overheid heeft gesteld of zal stellen ten aanzien van de aard of de kwaliteit van de toegepaste materialen.
  • op alle als showroom modellen aangeduide producten

Identiteit ondernemer

Thomas van den Bogert

www.toffeshit.nl
Holterweg 73
7429 AE Colmschate
info@toffeshit.nl
06-46074220
KVK 66798353
BTW NL150224722B01