Industriële verstelbare meubels.

Crank it up met Boola Boola! Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige industriële Crank ontwerpen (verstelbare tafels). Omdat wij rechtstreeks en exclusief met de fabrikant samenwerken, kunnen wij jouw unieke industriële Crank tafel of meubel volledig op maat maken. Jouw industriële Crank tafel, bureau of kruk is sowieso een eyecatcher! En voor mensen die niet bang zijn voor unieke kunst op oud vintage staal… deze winter is Boola Boola de enige exclusieve distributeur van een compleet nieuw merk! Volg ons op Facebook of Instagram voor Lipstick hippies unieke funky industriële kunstwerken.

Benut je ruimte.

De robuuste ijzeren onderdelen en draaiwielen geven letterlijk gewicht aan de industriële uitstraling in je huis. De industriële Crank tafels kunnen worden ingezet als eettafel, vergadertafel, leestafel, bureau of zelfs als bartafel voor een mooi feest! In je kantoor kunnen ze dienen als geweldig middelpunt in een ruimte, ontvangsttafel of bijvoorbeeld showtafel voor je producten. Maar waar deze tafels ook staan, ze zullen de geschiedenis van de industriële revolutie met zich meedragen. Het belangrijkste kenmerk van een Crank tafel is natuurlijk het wiel waarmee je de tafel omhoog en omlaag draait. De algemene functionaliteit van dit meubel wordt aangedreven door dit wiel, net als de machines van vroeger.

Industriële Crank tafels

Neem contact op
Crank table
Crank it up!
Crank tafels en de Industriële revolutie

Geïnspireerd door werktafels uit de industriële revolutie is deze Crank tafel klaar om hard voor jou te werken, maar nu in het comfort van je eigen huis. In het begin van de vorige eeuw hadden fabrieksarbeiders tafels nodig die vooral stevig gebouwd waren en zich konden aanpassen aan de uit te voeren taak. Met een onderstel van gietijzer dat het tafelblad op verschillende hoogten kan draaien, konden de werknemers gaan zitten voor lange taken of gaan staan voor snelle assemblagetaken.

Crank it up na de maaltijd!

En net als de multi inzetbare fabriekstafel van toen; kan deze industriële Crank tafel tegenwoordig fungeren als eettafel in de keuken, als sta tafel of als bureau in je (thuis)kantoor. En als je ‘s avonds gasten wilt ontvangen, kan deze tafel op barhoogte worden gedraaid zodat je met elkaar gezellig staand kunt borrelen. Wij gebruiken enkel teruggewonnen ijzer voor alle Crank onderstellen. Het gebruik van ijzer zorgt niet allen voor de industriële look, maar zorgt er ook voor dat het onderstel bere stevig is. De tandwielen zijn super duurzaam en de industriële tafel is volledig krasbestendig. Kom maar op met dat feestje!

Breng wat spieren mee!

Een Crank tafel met een massief gietijzeren onderstel en een massief houten blad, metalen blad of glasplaat; je hebt spieren nodig om deze krachtpatser te verplaatsen (behalve natuurlijk om hem op barhoogte te brengen, dat kan bijna met één vinger ;-)). Mocht je graag eerst professioneel styling advies willen met betrekking tot deze industriële Crank tafel, dan adviseren wij contact op te nemen met Stylingbaas!

Industriële Crank tafels

Ontwerp je eigen Crank tafel

Je kunt het ijzeren Crank onderstel en het tafelblad naar eigen wens aanpassen. De ijzeren basis kan in elke RAL-kleurcode worden geleverd. Kijk op https://ral-nummers.nl/ral-classic-kleuren/ voor kleur inspiratie en laat ons vooral weten welke kleurcode past bij jouw interieur of huisstijl.

Elke afmeting tafelblad past op alle verschillende onderstellen. Tafelbladmaten variëren van 180 cm tot 360 cm, je kunt jouw maat kiezen! De tafelbladen kunnen in deze verschillende stijlen gemaakt worden: Full Metal: 100% staal voor een extra ruwe industriële look. Live edge: een Acacia boomstam tafelblad voor een prachtig natuurlijk contrast. Massief hout: een volledig blad van prachtig warm mango hout. Metaal & hout: massief houten tafelblad omlijst met een metalen frame voor een extra industriële uitstraling.

Neem vooral contact op met ons als je vragen hebt over onze Crank tafels!

Neem contact op