Aviator meubels

Een complete collectie van opvallende aerodynamische meubelstukken waarmee je iedere ruimte karakter geeft. Een Aviator meubeldesign is niet zomaar een meubel, deze meubelstukken zijn dé eyecatcher in huis of je bedrijf. Door de juiste kleuren, afmetingen en afwerking te kiezen matchen jouw Aviator meubels helemaal met jouw stijl en interieur.

Richards’ Trunk

De Trunk collectie is geïnspireerd op een versleten oude steamer Trunk (hutkoffer). Stevige houten frames zijn omwikkeld met een aluminium patchwork of canvas afwerking, met verouderde houten strips, lederen handvatten en hoekbeschermers. De Aviator Trunk collectie brengt je terug naar de sfeer van het begin van de 20e eeuw.

Aviator Blackhawk

De Blackhawk collectie is een combinatie van 2 oude militaire vliegtuigen, samengesmolten tot één cool ontwerp. De afgeronde randen en  ladehandvatten doen denken aan de gebogen lijnen van de Blackhawk helikopter, terwijl de aluminium Spitfire afwerking haar bekendheid heeft van het beroemde Spitfire gevechtsvliegtuig uit WOII.

Maatwerk

Wij kunnen jouw Aviator meubels tevens op maat maken voor in je huis of bedrijf. Laat ons weten welke aangepaste afwerking en afmeting je wenst voor jouw unieke Aviator meubel. Of vraag stylingbaas hoe je jouw huis of business het beste kunt stylen met onze Aviators. Uiteraard kun je voor advies ook contact opnemen met ons!

Aviator meubels