“Let op, we werken aan een fotoshoot met onze complete dubbele spindel Crank collectie. Op sommige foto’s zijn nog steeds enkel spindel Crank tafels te zien. Alle nieuw gekochte Boola Boola tafels worden gemaakt met een dubbele spindel.”

Crank it up!

Een in hoogte verstelbare tafel waarmee je met een Crank wiel het tafelblad omhoog en weer omlaag kunt draaien van 75 cm naar 110 cm tafelhoogte, een heel robuust industrieel meesterwerk en bij Boola Boola als enige met twee draadeinden voor extra kracht en stabiliteit.

Dubbele spindel

Waar onze Crank tafels ook staan, je haalt hiermee een echte industriële krachtpatser in je huis of zaak. Het belangrijkste kenmerk van elke Crank tafel is natuurlijk de Crank zelf. De algehele functionaliteit van het tafelonderstel wordt aangedreven door deze Crank en de dubbele spindels. Wij maken onze Crank opdraai tafels als enige met een dubbele spindel voor extra stabiliteit en kracht! Je Boola Boola verstelbare tafel op barhoogte in een handomdraai.

A red
CRANK TAFEL BRONX

Al onze Crank tafelonderstellen worden gemaakt in een gespecialiseerde metaalwerkplaats. De Crank tafel Bronx is voorzien van twee draaduiteinden/spindels voor extra stabiliteit. Op sommige foto’s is één draaduiteinde te zien, dit kan uiteraard ook gemaakt worden, maar onze voorkeur gaat uit naar twee draaduiteinden.

De draaduiteinden zijn voorzien van een slot. Met dit slot kun je de verstelbare tafel vergrendelen wanneer je de gewenste hoogte hebt bereikt, zodat de hoogte stevig vast staat. Dit slot kun je uiteraard eenvoudig weer openen als je de hoogte van de Crank tafel wilt veranderen.

Details Crank tafel Bronx
  • Opdraaibare tafel van 75 cm tot 110 cm hoogte inclusief tafelblad
  • Tafelonderstel beschikbaar is zwart, vintage zwart, rood, reseda groen en industrieel oranje.
  • Diverse afmetingen en soorten tafelbladen vanaf 180 cm tot 360 cm lang
Deze Crank opdraai tafel is een beest in zijn soort door het stoere onderstel.
A Hure crank table with a red table base and black metal top.
CRANK TAFEL HALF MOON

Deze Crank tafel Half Moon is voorzien van twee draadeinden/spindels voor extra stabiliteit. Je kunt bij ons een volledige Crank tafel met diverse tafelbladen bestellen, of gewoon een geweldig Crank tafelonderstel.

Tevens zijn de draaduiteinden van deze verstelbare tafel Half Moon voorzien van een slot. Met dit slot kun je de tafel vergrendelen wanneer je de gewenste hoogte hebt bereikt, zodat de hoogte stevig vaststaat. Dit slot kun je uiteraard eenvoudig weer openen als je de hoogte van de Crank tafel wilt veranderen.

Details Crank tafel Half Moon
  • Opdraaibare tafel van 75 cm tot 110 cm inclusief tafelblad
  • Tafelonderstel beschikbaar in zwart, vintage zwart, rood, reseda groen en industrieel oranje
  • Diverse afmetingen en soorten tafelbladen vanaf 180 cm tot 360 cm lang
Een grote bazen opdraaitafel Boss omdat deze Crank tafel een tafelblad van 500 KG kan liften met gemak.
CRANK TAFEL BOSS

Dit is een echte BOSS Crank tafel omdat hij een tafelblad van 500 KG kan tillen! Deze Crank opdraai tafel Boss is een ongelooflijk dik Crank tafel ontwerp gemaakt met een tandwielconstructie aan beide zijden. Dit de grootste en sterkste krachtpatser in onze collectie, een industrieel meesterwerk!

Details Crank tafel Boss
  • Verstelbare tafel van 75 cm tot 110 cm inclusief tafelblad
  • Tafelonderstel beschikbaar in zwart, vintage zwart en reseda groen
  • Diverse afmetingen en soorten tafelbladen vanaf 180 cm tot 360 cm lang

Receive 5% discount on your 1st order

Sign up to receive your exclusive discount,
and keep up to date on our latest products & offers!

We don’t spam!