Over onze Aviator Blackhawk meubels

De Aviator Blackhawk collectie is een reeks prachtige Aviator meubels geïnspireerd door twee verschillende militaire vliegtuigen, samengesmolten in één cool ontwerp. De afgeronde hoeken en unieke handgrepen van de lades doen denken aan de gebogen lijnen van de Black Hawk helikopter, terwijl de Spitfire afwerking is geïnspireerd op het beroemde Spitfire gevechtsvliegtuig.
De standaard afwerking is, net als bij het vliegtuig, met popnagels op halfglanzend aluminium. Deze zichtbare roestvrijstalen klinknagels simuleren de buitenkant van vintage vliegtuigen. Opties zijn stealth (matzwart), chroom of een goudkleurige afwerking. De afwerking kan ook worden gerealiseerd met koploze nagels voor een extra gladde look.
Elk Aviator Blackhawk meubelstuk is een uniek kunstwerk met zijn eigen, handgemaakte kenmerken. Elk Aviator design ziet er ook weer anders uit. Aluminium is een zacht, duurzaam materiaal en kleine krasjes zijn een kenmerk – geen defect.
Urban en industrieel tegelijk, deze stukken zien er geweldig uit, ofwel op zichzelf in een uitstekende stijl of gegroepeerd met andere leden van de Black Hawk familie voor extra visuele impact. Onze Aviator Blackhawk collectie omvat een prachtig bureau, boekenkasten en ladekasten verkrijgbaar in standaard opties of op maat gemaakt voor in je huis of bedrijf.
Elke Aviator Blackhawk kast, bureau of boekenkast kan besteld worden in exact de afmetingen die passen in jouw ruimte (groter of kleiner), met deuren of handgrepen of zelfs een linkshandig bureau. Wilt je meer van onze Aviator ontwerpen zien? De Aviator Trunk collectie is ook prachtig!

Receive 5% discount on your 1st order

Sign up to receive your exclusive discount,
and keep up to date on our latest products & offers!

We don’t spam!